Департамент культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ОБЛАСНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙНО-МЕТОДИЧНИЙ ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР"

День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

 

9 травня 2017 року ми відзначаємо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр., не щезне з пам'яті людської, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над нацизмом. 

Немає такого міста чи села, такого поля чи гаю, де б у жорстокій боротьбі не проливалася кров воїнів, де б не проявилася їхня могутність і відвага.

Тож, шановні ветерани, учасники бойових дій! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших земляків. Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі.

Ваша стійкість і мужність є прикладом для українських воїнів, які зараз захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах.

Віримо, що в країні запанує мир, спокій, добро та процвітання, а в наших домівках завжди буде затишок, тепло і достаток!

Бажаємо вам, дорогі ветерани, міцного здоров’я, добробуту, бадьорості духу, щасливих і довгих літ життя.